Maandelijkse diner met spreker (Pieter Serrien) over boek – Geuzen in de Lage Landen 1565- 1578

Beste vrienden,
Volgende bijeenkomst organiseren Mars & Mercurius – Club Antwerpen én de Koninklijke Kring Reserveofficieren Antwerpen samen. De bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 24/04/2023 vanaf 19:00 uur in het mooie decor van de Royal Yacht Club Belgium, Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen (Linker Oever).
Tijdens deze bijeenkomst wordt het boek “Opstand: Geuzen in de Lage Landen  1565- 1578” van Pieter Serrien door de auteur zelf voorgesteld en besproken.

Er word traditiegetrouw ook een diner voorzien, maar voor het volledige menu is het nog even iets te vroeg omdat de kok met verse streekproducten werkt en het weer de komende maand bepalend kan zijn voor wat er aangeboden kan worden. Van zodra meer details bekend zijn, zullen we die communiceren zodat deelnemers de kans hebben om eventuele voedselallergieën te melden. We zullen een diner met bediening aan tafel organiseren (dus geen buffetformule).
We stellen een menu samen voor € 65. Om de administratie tussen de twee verenigingen te vereenvoudigen en te centraliseren, hebben we afgesproken dat alle inschrijvingen via het rekeningnummer van Mars & Mercurius – Club Antwerpen zullen gebeuren.
We verzoeken daarom dat alle gegadigden, ongeacht van welke vereniging, het bedrag van € 65 per persoon op het ARGENTA bankrekeningnummer BE08 9731 9247 5013 (BIC: ARSPBE22XXX) van de Koninklijke Kring Mars & Mercurius – Club Antwerpen storten met vermelding van “Geuzen “ + naam-van-het-lid + aantal deelnemers. Dit bedrag moet ten laatste op 17/04/2023 op de rekening van de kring staan zodat we de kok tijdig over de aantallen kunnen inlichten.
Enkel de betaling geldt als inschrijving. Hou er a.u.b. rekening mee dat sommige banken transfers tussen elkaar niet altijd onmiddellijk uitvoeren, zeker niet tijdens weekends. We maken de lijst van deelnemers op aan de hand van de betalingen die gebeurden, niet aan de hand van e-mails die uitgewisseld worden.
Indien een deelnemer bepaalde allergieën heeft, gelieve mij (paul.verzele@gmail.com) ervan op de hoogte te brengen zodat de allergieën aan de keuken kunnen doorgegeven worden en er met de keuken voor die deelnemers aanpassingen of alternatieven kunnen onderhandeld worden.
De dress code is stadskledij, met das voor de heren. We appreciëren het ten zeerste dat de leden van Mars & Mercurius hun speldje dragen.
Ik hoop op een talrijke bijeenkomst. Afhankelijk van de respons en het succes van deze gezamenlijke activiteit, en de opmerkingen achteraf over deze bijeenkomst, zullen we bepalen of we in de toekomst nog gemeenschappelijke bijeenkomsten kunnen organiseren.

Met vriendelijke groeten,

Paul De Ridder & Paul Verzele.