Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Galadiner met dans

juni 14 @ 19:00 - juni 15 @ 01:00

€65

Galadiner 2024

 

Het was een prachtige en stijlvolle avond, met vriendschap, plezier en onvergetelijke momenten. Er waren 68 deelnemers met daarin delegaties van over het hele land en in het bijzonder een groot aantal jonge leden van Club Brabant.

Het galadiner vond plaats op 14 juni 2024, van 19:00 tot 01:00 uur, in de ruime Brouwerszaal van het prachtige Hof van Reyen, op de Oudebaan 37 in Boechout. Er was een ruime parking naast de zaal. Bij het welkom werden foto’s genomen (zie de link onderaan, echter alleen voor de deelnemers).

We konden genieten van de heerlijke gerechten van een viergangenmenu met aangepaste wijnen, van sprankelende conversaties en kregen de kans om danspassen te zetten op muziek, verzorgd door de ervaren platenruiter DJ Dirk B. uit Lier.

Het menu was:

Aperitief met schuimwijn en fruitsap en warme en koude hapjes

Toast op Zijne Majesteit de Koning
Graved lax van zalm met gin-tonic, dille en roze peper.
Bloemkoolsoep met rode curry en kokos.
Gevulde parelhoen met tartufo en porto, voorjaarsgroentjes en krielaardappeltjes.
Crumble van rabarber met aardbei en appel.

Koffie of thee en versnaperingen.

De maaltijd werd begeleid door aangepaste kasteelwijnen en water. Na de maaltijd waren, tot 01:00u, de dranken inbegrepen, uitgezonderd sterke dranken en champagne. U kon speciale dieetwensen of andere verzoeken laten weten,  zodat we u, in de mate van het mogelijke, het beste konden laten dienen. De deelnameprijs voor deze gala-avond was slechts 65€.

Zoals de vorige uitgaven hielden we het stijlvol en feestelijk. De kledingvoorschriften voor de avond waren: gala uniform, spencer, tuxedo (smoking) of donker kostuum en black tie, minstens cocktail dress voor de dames. Het was ook een feest voor het oog (;-).

De foto’s van onze Galadiner kunnen via een paswoord op deze website bekeken worden. Indien u een full size foto wenst te bekomen, contacteer dan onzer content manager Ludo (zie “Bestuur”) en geef de naam van het fotobestand (vb. DSC_1234)

Klik hier voor de foto’s. Alleen voor de deelnemers met paswoord.

Details

Begin:
juni 14 @ 19:00
Einde:
juni 15 @ 01:00
Kost:
€65
Event categorieën:
,
Website:
https://mmantwerpen.be/event/galadiner/

Organisator

Mars en Mercurius Antwerpen

Locatie

Hof Van Reyen
Oudebaan 39
Boechout, Antwerpen 2530 Belgium
+ Google Maps